Kooduu Synergy – Nu verkrijgbaar bij Dutchgarden

De Kooduu Synergy is een nieuw, tof en innovatief product van Koodoo. De Synergy van Kooduu kent vele functies. Zo is dit unieke product een sfeerlamp, wijnkoeler en bluetooth speaker in een!

De Synergy is multifunctioneel en bevat een ingebouwde LED-lamp die erg duurzaam is in gebruik. De LED-lamp biedt sfeervolle en warme verlichting, perfect voor zwoele zomeravonden op het terras of sfeervolle verlichting in huis. De bluetooth speaker in de Synergy is waterdicht waardoor de Synergy zowel binnen als buiten te gebruiken is.

De Synergy bevat een aantal unieke features zoals een speciaal compartiment wat gebruikt kan worden als wijnkoeler. Wij kunnen het ons haast niet voorstellen maar ben je nou even niet in de mood voor een koud drankje? Gebruik het compartiment dan als plantenbak of vaas en geef hiermee meteen wat kleur aan je interieur of tuin.

De Kooduu Synergy is verkrijgbaar online en in onze winkeln en heeft een uniek en luxueus design. De lamp is vervaardigd uit duurzame materialen van de hoogste kwaliteit zoals je van ons bent gewend. De lamp zelf bestaat uit synthetisch materiaal, de poten en de bovenste ring zijn vervaardigd uit geborsteld aluminium. Om het design af te maken heeft de Synergy een bizon leren handvat waardoor de speaker makkelijk te verplaatsen is, de Synergy is namelijk niet zwaarder dan 4,1 kg. 

De Synergy kan gemakkelijk gekoppeld worden via bluetooth aan een telefoon of tablet en reageert snel. Zo kan je gemakkelijk muziek afspelen vanuit populaire apps zoals spotify of uit eigen opslag en beleef tot wel 6 uur lang luisterplezier.

Verras je gasten met de Synergy en laat ze versteld staan over de plantenbak waar die geweldige muziek uit komt of schenk een koud wijntje voor hen in vanuit jouw Synergy lamp en bluetooth speaker.

Ben je benieuwd naar de Synergy van Koduu? Klik dan hier.